Havsgläntans förskola

Havsgläntans förskola tillhör QNS Pedagogik och har två avdelningar. Nyckelpigan har barn i åldern 1-3 år och 3 pedagoger. Fjärilen med barn i åldern 3-6 år och 3 pedagoger.

Förskolan ligger i ett lugnt bostadsområde med havet och skogen som närmaste granne. Det utnyttjar vi dagligen genom både skogsutflykter och promenader i närområdet. 

Vårt arbetssätt är att vara närvarande och lyhörda pedagoger. Vi delar ofta in barngruppen i mindre grupper för att få en lugn och harmonisk tillvaro på förskolan.

Vi har en egen kokerska som tillagar all mat från grunden.  Vi värdesätter ett gott samarbete med er vårdnadshavare. Ni erbjuds delta på både informationsmöte, förskoleråd och vara en del av vår verksamhet. Ni vårdnashavare få gärna komma med förslag och idéer angående vår verksamhet.

Förskolan har 2 lådcyklar som vi använder varje vecka för att komma iväg på längre utflykter.

Vi arbetar utifrån läroplanen (Lpfö 18).

Våra öppettider är 6.30-17.30.
(Vid behov anpassar vi öppettiderna efter vårdnadshavarnas arbetstider. Dock längst 6.00-18.30)


Vi stänger förskolan klockan 16.00 en dag i månaden för att pedagogerna ska ha pedagogisk utvecklingstid. Datum för dessa dagar lämnas ut i början av varje hösttermin. Förskolan har 5 studiedagar per år. Då hålls förskolan stängd.


Intresseanmälan

Om du vill ställa ditt barn i kö hos oss går du in via denna länk: Ansök till oss